Megnyílt a Hedon Bazilika Taproom!

Sok-sok tervezés, töprengés, ábrándozás és még több közös sörözés után Budapest szívében megnyitottuk a város egyik legboldogabb helyét, a Bazilika Taproomot! A kézműves sörök otthonát, ahol újragondoljuk a hedonizmus fogalmát, korsókban mérjük a boldogságot, és ahol ti is a sörfellegekben érezhetitek magatokat. De legalábbis nagyon magasan.

Az ismert arcok (Helmut, a Firpo testvérek, a Vertigó, a Credó és a Balatonvilágosi) mellett persze új ízekkel és új karakterekkel is találkozhattok, hiszen harminc önkiszolgáló sörcsapunk között a The breakfast beert, az Indian Summert, a Wolf daze-t és a Ballistic Biscuitet is megtaláljátok!

A The breakfast beer teljes értékű zabbal, komplex, trópusos ízvilággal és a gyógynövények frissességével biztosít délig tartó lendület. A Cascade típusú komlóval készült, citrusos aromával és egy kis balatoni életérzéssel megbolondított, testes Indian Summer megnyugtat, a könnyű nyári Wolf daze mangóval, banánnal, dinnyével, barackkal és ananásszal frissít, a The Ballistic Biscuit pedig még minket is kizökkent a komfortzónánkból.

A Hedon sörök persze a focivébé meccseihez is sörfalat állnak! Önkiszolgáló sörcsap-falunkkal ti is megtaláljátok az ízlésetekhez, csapatotokhoz és az eredményhez leginkább passzoló sört, amit aztán sörkorcsolya gyanánt, Hedon módra eredeti olasz pizza-különlegességekkel kísérhettek. Verődjünk össze minél többen a vébémeccsek alatt is, és szurkoljunk együtt a Bazilika Taproom sikeréért!

Várunk Budapesten a Sas utcában!

LEAVE A REPLY

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.