Éltető elemünk a víz… de nem mindegy, milyet iszunk? Tudtad, hogy ételeid ízét is befolyásolja a felhasznált víz minősége?

Készülsz már a karácsonyi időszakra?

Ilyenkor sokan pihenés helyett a konyhában tevékenykedünk, hogy meglephessük a családot valami finomsággal.
aspic-708006_1920
Egy jó halászlétől kezdve a tejberizsen át a kocsonyáig a víz sok étel alapvető alkotóeleme. Ezért nem mindegy, hogy milyen minőségű vizet használunk az elkészítéshez. Talán nem is hinnénk, de a víz hatással van az étel ízére. Ha tisztított, szennyeződésektől mentes vizet használunk, akkor igazi ízorgiában lesz részünk, arról nem is beszélve, hogy a vízkő is sok gondot okoz, hiszen Magyarország bizonyos régióiban nagyon kemény a víz, ezáltal könnyen vízkövesedhetnek a háztartási eszközök.
spaghetti-569067-2
A ClearWater tisztított ballonos vízzel főzött ételek zamatosabbak, és a vízkő okozta problémáktól is megszabadulhatunk. A ClearWater azért kínál jó alternatívát, mert a kiváló, saját kútból nyert fordított ozmózis eljárással saját üzemben előállított, állandó minőségű ballonos vízben optimális mennyiségű az ásványi anyagok aránya. Kisgyermekek is fogyaszthatják, nem tartalmaz sem fizikai, kémiai vagy biológiai szennyeződést.

Szeretnéd kipróbálni? Amennyiben még nem vagy partnerünk 14 napig élvezheted vízadagoló automatáink nyújtotta kényelmet kötelezettség nélkül egy ballon víz áráért (1200 Ft + ÁFA) a másik ballont ajándékba adjuk.

címlapkép: www.vorospk.com

LEAVE A REPLY

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.