Manapság nem elég kiváló minőségű terméket, szolgáltatásokat nyújtani. Ennél többre van szükség. Megbízhatóság, precizitás, fejlődés, újdonság, innováció, kompromisszumkészség és közvetlenség , csak néhány címszó azok közül melyeket partnereink említenek, ha elégedettségükről kérdezzük őket. Vállalatunk büszke piacvezető szerepére, amit többek közt az ingyenes házhoz szállításnak köszönhetünk, amely az ország egész területén elérhető.

A ClearWater Kft. 1995 óta működik Magyarországon, bevezetve egy az USA-ban már 50 éve alkalmazott szolgáltatást: az ivóvíz 19 literes palackokba történő töltését.

Cégünk tehát 20 éve biztosítja hazánkban is a lételemünket szolgáló víz fogyasztását és az ehhez szükséges automaták bérbeadását, sőt a házhoz szállítással járó kényelmet.

Büszkék vagyunk rá, hogy közel 130 magyar család megélhetését biztosítva, hazai munkaerővel, itthon előállított, magyar termékeket forgalmazunk.
A ClearWater Kft. nagy hangsúlyt fektet a minőségre, ezért a legmodernebb technológiát és minőségirányítási rendszert alkalmazva, saját gyárunkban palackozott, ezáltal minőségileg folyamatosan ellenőrzött, kiváló minőségű, alacsony ásványanyag tartalmú vizet kínálunk a fogyasztók részére.

2011-ben a CW víz elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet.

A ballonos vízszolgáltatás szerves eleme a vízadagolók bérbeadása is. Többféle igényt kiszolgáló automatákkal állunk ügyfeleink szolgálatára. Jellemzően 3 nagy csoportra bonthatóak a berendezések:

hideg és szoba hőmérsékletű,
hideg és meleg,
valamint hideg-, meleg- és szénsavas vizet adagoló berendezésekre,

A ballonos víz szolgáltatás mellett egyre keresettebb, hálózati vízvezetékre szerelhető vízszűrőkkel is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Vízadagolóink egy többlépcsős szűrési technológiával, és egy UV fénnyel történő csírátlanító technológiával garantálja a kiváló minőségű vizet. Az új UV fényes mikrobiológiai tisztítási technológia a hasonló készülékek körében még nem elterjedt.

A vízautomaták mellett nagy népszerűségnek örvendenek a kapszulás kávéautomatáink is. A Lavazza Blue termékcsalád 2 igazán impozáns kávégépével valamint többféle kávé, tea, tejpor és forrócsoki kapszulájával is állunk rendelkezésükre.

Így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.

Az automaták kompakt kivitelű, esztétikus elemei lehetnek otthonának, irodájának egyaránt.

Természetesen a szervizszolgáltatást is biztosítunk ügyfeleink részére, így a berendezés meghibásodása esetén rövid időn belül belül kollégánk kiszáll és javítja a hibát.

Folyamatosan bővülő termékpalettánkon az egészen kicsiktől az üzleti partnereken át az egészségtudatos vásárlókig mindenki megtalálja a neki megfelelő termékeket. (Például: állatfigurás gyerek vízadagolók, kis palackos forrás vizek, ClearApple 100%-os almalé)

Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre.

Ballonjainkat újra töltjük, így nem keletkeznek hatalmas PET palack halmok. Partnereink címe szállítási útvonalakhoz van rendelve, hogy ne fussanak feleslegesen a teherautóink szennyezve a környezetünket. Valamint az automatáink mellé adott ajándék energiatakarékos időkapcsoló segít ügyfeleinknek, hogy a berendezéseinket energiatakarékosan üzemeltethessék.

Nem csak az üzleti életben jeleskedünk: számos rendezvényt, sportegyesületet, és nemes ügyet támogatunk. Országszerte számtalan helyszínen vendégeskednek hűsítő állomásaink, ahol az arra járók felfrissülhetnek, megismerkedhetnek a ClearWaterrel.