Avízadagolók olyan eszközök, amelyek biztosítják a tiszta, friss víz korlátlan utánpótlását. A piacon vannak ballonos illetve hálózati vízadagolók. A vízadagoló a legjobb megoldás arra, hogy a környezetedben mindenki hozzájusson a tiszta, friss és jóízű vízhez a nap huszonnégy órájában.

És akkor jöjjön 8 ok, amiért a vízadagoló egy nagyszerű ötlet:

Környezetbarát (még a ballonos típus is), hiszen nincsenek a hulladéklerakókba vándorló műanyag palackok. A vízadagolóval pénzt takaríthat meg, mert kevesebbet költ palackos vízre vagy cukros üdítőkre továbbá arra ösztönzi az embereket, hogy még több vizet igyanak, így hidratáltak ezáltal egészségesebbek legyenek. A vízadagolók higénikusak, hiszen az ezzel foglalkozó cégeknek számos előírást be kell tartaniuk

Az irodai vízadagolók hozzájárulnak a produktivitás előmozdításához, mert kevésbé lesznek fáradtak a munkavállalók. Az automaták számos designnal kaphatók, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő darabot.

Sokszor születnek jó ötletek az irodai vízadagolók környékén.

A legtöbb hálózati vízadagoló rendelkezik szűrővel, amely eltávolítja a baktériumokat és más szennyező anyagokat a vízből.

Ha szeretnél minél több vizet inni és rávenni a környezetedben lévőket is ugyanerre, gondold át, hogy őszi akciónk keretében beszerzel egyet.
Forrás: www.living-water.co.uk

LEAVE A REPLY

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.