Szeretne minél környezettudatosabban élni? Az Ön számára fő szempont az egészség és a fenntarthatóság? Akkor már biztosan ismeri a hálózati vízadagolókat! Vagy mégsem? Az sem baj, itt most minden fontos dolgot megtudhat a Clearwater hálózati vízadagolóiról és azok megannyi előnyéről.

A hálózati vízadagoló beszerelésének legfőbb és elsődleges szempontja, a megfelelő minőségű csapvíz, hiszen a hálózati vízadagoló lényege éppen az, hogy a meglévő vízvezetékre rákötve biztosítson megfelelően tisztított, egészséges folyadékot minden környezettudatosságra törekvő használójának.

Magyarország ivóvízminősége

Talán köztudott tény, hogy hazánknak elegendő ivóvízkészlete van a felszín alatt. Az azonban más kérdés, hogy ez a vízkészlet mennyire alkalmas az egészséges emberi fogyasztásra. Biztosan Ön is járt már olyan, akár hazánkkal szomszédos országban, ahol ajánlatosabb volt a csapvíz helyett más alternatívát keresni, még akkor is, ha ránézésre semmi furcsaság nem volt tapasztalható a csapból folyó vízzel.

A Magyarországon élő emberek azonban még ebből a szempontból is szerencsésnek mondhatják magukat, ugyanis, az MTA 2019-es tanulmánya bebizonyította, hogy a legtöbb vizsgált paraméter esetében 99-100 százalékos megfelelőséget mutat a magyarországi csapvíz. Vagyis a hazánkban fellelhető csapvíz nagy része kérdés nélkül fogyasztható és így a hálózati vízadagolók is beszerelhetők.

Kinek ajánljuk a hálózati vízadagolót?

Mivel a Magyarországon fellelhető csapvizek nagyrésze kiváló minőségű, fogyasztásra alkalmas, így szinte az országban bárhol beszerelhetők és nyugodtan alkalmazhatóak hálózati vízadagolóink. Ajánlott többek között azoknak, akik saját konyhájukat szeretnék egy modern megjelenésű vízadagolóval felszerelni, ezáltal pedig egészséges folyadékpótlásra bíztatni családjukat. A háztartásbeli használat mellett kifejezetten ajánlott a hálózati vízadagoló minden olyan cég számára is, ahol fontos a dolgozók egészsége és a környezet védelme. Egy modern megjelenésű hálózati vízadagoló tökéletes darabja lehet minden tárgyalónak és közös étkezőnek. Hívja fel ügyfelei és dolgozói figyelmét egészségük és környezetük védelmére!

Miért jó választás a hálózati vízadagoló?

A hálózati vízadagolót egyszerű kezelhetősége mellett számos egyéb hasznos tulajdonsága teszi az egyik legjobb választássá. Ilyen fő szempont például a környezetkímélő tulajdonsága. Hálózati vízadagoló mellett ugyanis teljesen kiiktatható a bolygóra káros PET palackok használata. A vízadagolóból érkező víz adagolható üvegpohárba, vagy kedvenc kulacsunkba, de a forró vizet adó változatok azonnal szervírozzák a teát, forró csokit vagy instant levest, nem is beszélve a szódát is biztosító gépünkről, ami azonnali megoldást biztosít a nyáresti fröccspartikhoz.

A hálózati vízadagolókban általában beépített szűrőberendezés gondoskodik arról, hogy a fogyasztó poharába biztosan csakis a 100%-ban egészséges és tiszta víz kerülhessen. Igaz, hogy hazánk ivóvízminősége kimagaslóan jól teljesített minden teszten, de ha biztosra akar menni, akkor mindenképpen érdemes a hálózati vízadagolót választani a rendes csaptelepek helyett.

Miért jó választás a hálózati vízadagoló? 
Mindent magában foglaló bérleti konstrukció
Ingyenes installáció
Ingyenes tanácsadás
Ingyenes szűrőcsere
Ingyenes tisztítás és karbantartás
Nincs többé macera és cipekedés

Milyen plusz jár a Clearwater hálózati vízadagolói mellé?

Amellett, hogy az általunk forgalmazott hálózati vízadagolók mindegyike időtálló kialakítással rendelkezik, a megbízhatóság és a tartósság kombinációja teszi termékeinket az ügyfelek által leggyakrabban választott hálózati vízadagolók közé.

Vízadagolóink bérelhetőek és ingyenes tanácsadással várunk minden kedves érdeklődőt, valamint ügyfelünket. Az egyszerű üzembe helyezést kollégáink minden ügyfelünk helyett elvégzik, így Önnek sem kell bajlódnia a beszereléssel, továbbá ingyenes tisztítás és szűrőcsere is jár minden hálózati vízadagolónk mellé. A karbantartás során a 3 fázisú szűrőrendszert és az UV lámpát is cseréljük, illetve egy fertőtlenítő, tisztítási folyamatot és vízkő eltávolítást is végrehajtunk, melyet a szervizes kollégáink végeznek országszerte, előre egyeztetett időpont alapján.

Tegyünk együtt a környezetünkért! Válasszon Ön is hálózati vízadagolót!

Hálózati vízadagolóinkat ide kattintva tekintheti meg.