Hogyan készül a Clearwater víz?

A  ClearWater szűrési technológia.

Cégünk 2002-ben fejlesztette ki ClearWater vizét.

Víztisztítási eljárásunk során a nem kívánatos részecskéket eltávolítjuk homokszűrővel, majd kavicságyas szűrőnknek köszönhetően kiszűrésre kerül a vasat és a mangánt. Ezt követően lép működésbe aktív szénszűrőn, mely jótékony működésének köszönhetően eltávolítja az oldott és oldatlan szerves anyagokat. Ezt követően UV fénnyel csírátlanítjuk a vizet.

Az eljárás során a baktériumok, vírusok és más, az emberi szervezetre káros anyagok semmisülnek meg. A fordított ozmózis eljárással 98%-ban eltávolítjuk az oldott ásványi anyagokat, gyakorlatilag 100 %-ban a nehéz fémeket, kolloidokat és a felgyülemlett szennyező anyagokat. Az ozmózis egy természetes jelenség, mely során – ebben az esetben – a víz, egy félig áteresztő hártyán folyik át (sűrűbb oldat folyik át egy hígabb oldaton).

Külső nyomás segítségével megfordul az áramlás (hígabb oldat a sűrűbb felé), melynek következtében a sűrű folyadékban még inkább felgyülemlett szennyeződéseket távolítjuk el. A hígabb folyadék ebben az esetben a tiszta ClearWater.

Ezt a folyamatot nevezzük fordított ozmózisnak.Tartályban tároljuk a már többszörösen átszűrt tiszta vizet, majd utána a legoptimálisabb mennyiségben kalciumot, magnéziumot és káliumot adunk hozzá.

(Ásványi anyag tartalom: Kalcium: 32,0 mg/l, Magnézium: 8,0 mg/l, Kálium: 9,5 mg/l)

Kontakt: vevoszolgalat@clearwater.hu

LEAVE A REPLY