Nevezd néven

A vállalatok meghatározzák rövid, közép és hosszú távú céljaikat, de mi is így teszünk vajon? Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a személyes életünkben is szükség van stratégiára. Jó, ha tudod: még nem késő megvalósítani a terveidet! De ha nem akarod, hogy kicsússzon a kezeid közül ez az év, akkor fogadd meg ezt az egyszerű tippet. Minél konkrétabban fogalmazd meg, hogy mit szeretnél elérni. Például ahelyett, hogy megfogadnád, hogy többet fogsz vizet inni, mondd azt, hogy óránként megiszol egy pohár Clearwater vizet.

Kövesd Nyomon

Ne hagyd magad eltéríteni a célodtól! Bármit is szeretnél megvalósítani az újévben, fontos, hogy tudatosítsd, hogyan haladsz a célod elérése felé. Vezess naplót, dokumentálj, vagy csak gondold végig minden este, mit tettél meg aznap az álmodért. Ezáltal visszajelzést kapsz, elégedettséggel tölt el az erőfeszítésed és motiváltabbá is válsz. Ugye milyen egyszerű?

Hidratálj

A víznek rendkívüli szerepe van az agy működésében, így hozzájárul a hatékonyság maximalizálásához, segít kreatívan gondolkodni, leküzdeni a fáradtságot és energiával tölt fel, amely hozzásegít a céljaid elérésében. Ha csak egy dolgot tennél meg idén az egészségedért, akkor mondj búcsút a cukros üdítőknek örökre és igyál helyettük Clearwater vizet! Igyál sok vizet és teát, ha pedig változatosságra vágysz, ízesítheted az italodat citrommal, naranccsal, mentával.

Aludj eleget

Gondoltad volna, hogy nem csak az alvás mennyisége és minősége felelős a fáradtságért? Majdnem ugyanolyan fontos tényező az is, mikor alszol. A kutatások szerint, minél előbb ágyba kerülsz, annál kipihentebbe ébredsz másnap, annál inkább el tudja végezni a méregtelenítést a szervezet. Ha teheted, feküdj le mindig ugyanabban az időben és az ébresztőt is állítsd ugyanarra az időpontra. Mielőtt elaludnál, igyál egy pohár Clearwater vizet. Ez rendszert ad majd a napodnak, így a szervezeted hamar hozzászokik, mikor kell felkelnie. Sőt, egy idő után akár magadtól is képes leszel felébredni.

Hogyan tudunk segíteni Neked álmaid megvalósításában?

Mi a Clearwaternél hiszünk benne, hogy mindennel, amit teszünk, az egészséget szolgáljuk. Egészséget töltünk ballonjainkba és mindenkinek házhoz visszük, akinek szintén fontos, hogy tegyen egészségéért. Mi a titkunk? Nem csak ásványi anyagokat adagolunk tudatosan áttetsző finomságunkba, hanem egy nagyadag szeretettel is ízesítjük.

Vihetünk Neked is belőle?

Kontakt: vevoszolgalat@clearwater.hu

LEAVE A REPLY

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.