H a már unod a víz egészséges című mantrát, esetleg nem szereted a víz ízét nem vagy egyedül, hiszen sokan vannak így. Ugyan ez nem jó dolog, hiszen víz nélkül nem tudunk élni. A test különféle tünetekkel reagál, ha folyadékhiány lép fel pl. fejfájás, szédülés, fáradtság.

Egy jó megoldás lehet, ha szeretnéd biztosítani a test optimális működéséhez szükséges folyadékmennyiséget, ha ízesíted valamivel a vizet, aminek jó az íze és még egészséges is. A gyömbér egy évelő növény, amely a föld alatt nő és gumós gyökerű. A szárnak ezt a részét rizóma néven gyakran gyömbérgyökként említik. A gyömbérgyökért használják a homeopátiás gyógyászatban és a hagyományos orvoslásban is.

 Az évszázadok során sok kultúra magáévá tette és használta előszeretettel.

A hozzáadott bónusz, hogy jó ízű is.

Egy jó módszer lehet, hogy biztosítsd az elegendő folyadékbevitelt, ha gyömbér ízesítésű teát vagy gyömbéres vizet készítesz. Könnyen elkészíthető a friss gyömbér gyökér felforralásával, érdemes még hozzáadni mézet vagy citromlevet.

Gyömbéres víz vagy tea néhány előnnyel:

  • A gyömbér kedvezően hat az emésztésre és napi szintű bevitele erősítheti emésztő rendszert.
  • A gyömbéres-citromos víz csökkentheti a cukorbetegség tüneteit
  • A gyömbéres víz hat a vércukor szintre és fejleszti a test zsírbontó képességét, így egy jó diétás eszköz is lehet.
  • A gyömbér tartalmaz antioxidánst és vitaminokat, ebből fakadóan természetes színt ad a bőrnek
  • A gyömbér segíthet lelassítani az agysejtek pusztulását.

Természetesen, ha szeretnéd a legtisztább vízbe beletenni a gyömbért érdemes elgondolkodni egy vízadagoló beszerzésén. A ClearWaternél bérleti konstrukcióban gépek széles választéka elérhető. Nem vagy biztos a dolgodban? Próbáld ki egy ballon víz áráért 2 hétig!

LEAVE A REPLY

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.