Nevezd néven

Egyértelmű, hogy a vállalatok meghatározzák a céljukat, de hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a személyes életünkben is szükség van stratégiára. Jó, ha tudod: még nem késő megvalósítani a terveidet! De ha nem akarod, hogy kicsússzon a kezeid közül ez az év, akkor fogadd meg ezt az egyszerű tippet. Minél konkrétabban fogalmazd meg, hogy mit szeretnél elérni. Például ahelyett, hogy megfogadnád, hogy többet fogsz inni, mondd azt, hogy óránként megiszol egy pohár friss vizet.

Kövesd Nyomon

Ne hagyd magad eltéríteni a célodtól! Bármit is szeretnél megvalósítani az újévben, fontos, hogy tudatosítsd, hogy hogyan haladsz a célod elérése felé. Vezess naplót, dokumentálj, vagy csak gondold végig minden este, hogy mit tettél meg aznap az álmodért. Ezáltal visszajelzést kapsz, elégedettséggel tölt el az erőfeszítésed és motiváltabbá is válsz. Ugye milyen egyszerű?

Hidratálj

A víznek rendkívüli szerepe van az agy működésében, így hozzájárul a hatékonyság maximalizálásához, segít kreatívan gondolkodni, leküzdeni a fáradtságot és energiával tölt fel, amely hozzásegít a céljaid eléréséhez. Ha csak egy dolgot tennél meg idén az egészségedért, akkor mondj búcsút a cukros üdítőknek örökre!
Igyál helyette sok vizet és teát, ha pedig változatosságra vágysz, ízesítheted az italodat citrommal, naranccsal, mentával.

Állíts üzembe egy vízadagolót ClearWater ballonos tisztított vízzel és máris könnyebben fog menni az elegendő mértékű vízfogyasztás. Tesztelj minket 2 hétig kötelezettség nélkül!

Aludj rendesen

Gondoltad volna, hogy nem csak az alvás mennyisége és minősége felelős a fáradtságért? Majdnem ugyanolyan fontos tényező az is, hogy mikor alszol. A kutatások szerint, minél előbb ágyba kerülsz, annál kipihentebbe ébredsz másnap.Ha teheted, feküdj le mindig ugyanabban az időben és az ébresztődet is állítsd ugyanarra az időpontra. Ez rendszert ad majd a napodnak, így a szervezeted hamar hozzászokik, hogy mikor kell felkelnie. Sőt, egy idő után akár magadtól is képes leszel felébredni.

Kép forrás

LEAVE A REPLY

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.