Ma Nőnap alkalmából igazán fontos, hogy törődjünk magunkkal. Legyen ez a nap igazi feltöltődés, hogy a következő 365 napban is jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Mit tehetsz, hogy igazán feltöltődj (ne csak) Nőnapon?

 

Egyél
Minden nap 3-4-szer iktass be egy étkezést, egyél rendszeresen és egyél jót. Kényeztesd magad egy turmixxal vagy bármivel amit szeretsz, de csak ritkán kerül az étlapra. Napközben pedig ne feledkezz meg a hidratálásról. Fogyassz sok vizet és ízesítetlen teát.

 

 

Kávézz
Egy csésze forró cappuccino visszahozhatja az életkedvedet a legrosszabb napokon is. Ezenkívül jó apropó egy kis társasági élethez. Ne magányosan az íróasztalodnál fogyaszd el a délutáni kávédat, invitáld meg a kollégáidat, a szomszédot, vagy a családod egy közös kávézásra. Már 10 perc közösségi élmény is pozitív hatással van a kedvedre és az egészségedre is.

 

Lazíts
Szánj rá öt percet, hogy elengedd a negatív gondolatokat és a helyükre tegyél pozitív képeket és érzéseket. Akár a meditáció vált be Neked, akár egy pár perces séta, vagy csak friss levegő. A nap végén büszke leszel magadra, hogy nem mentél bele felesleges konfliktusokba, meg tudtad őrizni a nyugalmad és még mindig tudsz mosolyogni.

 

 

Mozogj
A mozgás által nem csak fittebbek, hanem boldogabbak, egészségesebbek, jobb stressz-tűrők és úgy általában aktívabbak leszünk. Találd meg azt a mozgást, amiben örömödet leled. Már egy 20 perces séta is felfrissít, segít rendezni a gondolataid, és emellett a testeddel is jót tettél. Mindegy, hogy mit, csak mozogj.

 

Ölelj
Mi nők nem élhetünk teljes életet egy ölelés nélkül, így, ha azt érzed, hogy megölelnél valakit, ne fojtsd vissza. A fizikai kontaktus a legtöbb ember boldogságának, általános jó közérzetének alapja. Mondd el szavakkal is, hogy mit érzel a párod, családod, barátaid iránt, de tudjuk, hogy egy ölelés felér száz szóval is.


Boldog Nőnapot kívánunk!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

LEAVE A REPLY

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.