Kutatások bebizonyították, hogy a vízadagoló alkalmazása az irodában pozitívan hat a vállalat eredményességére. A nem megfelelő folyadékpótlásból fakadó dehidratáció miatt a munkavállalók könnyebben lesznek betegek, többet hiányoznak a munkahelyről és ez hátrányosan hat a termelékenységre, míg egy vízadagolóval mindez megelőzhető.

A folyadékhiány jelei nem mindig láthatók a munkavállalókon.

Amikor az emberi test rendszeresen nem kap elegendő vizet, dehidratáció áll be, amely számos módon megjelenhet.
Fáradtság – a dehidratáció következtében energiát veszít az ember, így kevésbé tudja a maximumot nyújtani;
Fejfájás – a dehidratáció hasító fejfájást okozhat, amely megakadályozza a munkavállalókat az eredményes munkavégzésben;
Bizonytalanság – a kiszáradás miatt az agy nem képes optimális működésre, így a komplex számolások megoldására sem;
Szívproblémák – a dehidratáció miatt a vér besűrűsödik, amely következtében a szívnek intenzívebben kell dolgoznia;
Veseproblémák – a dehidratáció vesekövet okozhat a minimális vizeletürítés miatt.

office-water-coolers

Ha a munkavállaló megfelelő mennyiségű folyadékot iszik egészségesebb, energikusabb és általánosságban jobb kedvű lesz. Kevésbé lesz hajlamos a betegségekre. Az emberi agy 90%-a víz, így elegendő víz nélkül nem működik megfelelően. Másrészt, ha biztosítva van a folyadékpótlás a kollégák többet, jobban és hosszabban dolgoznak, amely hatással van a cég teljesítményére.

A vízadagoló az irodában vagy otthonában mindig biztosítja az elegendő ivóvizet a kollégák pedig hálásak lesznek, főként a nyári hónapokban.

Amennyiben még nem partnerünk élvezze 14 napig a vízadagoló automatáink nyújtotta kényelmet kötelezettség nélkül egy ballon víz áráért (1200 Ft + ÁFA) a másik ballont ajándékba adjuk.

Forrás: thelivingwater.co.uk

 

LEAVE A REPLY

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.